donderdag 12 april 2012

77: In de wolken

Er gebeuren een boel mooie dingen. Na een paar pittige maanden waarbij ik een flinke stap terug moest zetten, gaat het ondanks het gesnotter en gekwakkel wel bergopwaarts. Sinds dit project creƫer ik een stuk meer, probeer meer uit, want ook al loop ik structureel achter. Die 77 keer dat ik wel iets uitgeprobeerd of gemaakt heb, heb ik toch mooi in de pocket! Op werk gebied hebben grote veranderingen plaats gevonden, niet zonder risico. Maar soms moet je wat om het over een andere boeg te gooien.
Ik doe nu veel meer dingen die dicht bij me staan en er is meer plaats voor rust. Het moederschap heeft daar behoorlijk zijn steentje aan bijgedragen en daar ben ik zo dankbaar voor. Af en toe vind ik het ook doodeng,  maar dan is het even een kwestie van diep, diep, ademhalen en dan ebt het weer weg.

Iets wat ik graag doe is vormgeven. Een keer in de zoveel tijd komt er een klusje voorbij, ik maak niet enorm reclame, het komt op meestal via via, op mijn pad. En deze keer vroeg een vriendin, waarvan ik een tijd terug ook de voorkant van haar afstudeerscriptie heb gemaakt, of ik nu een uitnodiging voor een zeer belangrijke gelegenheid wou ontwerpen. Ik zei volmondig ja. En binnen een paar dagen was de kaart daar. Van briefing tot eindoplevering en de juiste snaar was geraakt. Dat is echt de kick, goed luisteren naar iemand, de sfeer zoeken die daarbij past en dat omzetten in beeld.
Het ligt nu al bij de drukker en dan staat er weer een kaart op mijn naam. En vormde meer dan dag 77.

1 opmerking:

  1. Hoe heerlijk is het als je 'enge' beslissingen neemt die uiteindelijk supergoed voor je uitpakken. Waardoor je wel kunt doen wat je eigenlijk wilt. En dus eigenlijk ook veel gelukkiger wordt.. TOP van je!
    Inspireert me :) Enne: nog beterschap, hopelijk is het snot binnenkort helemaal weg!

    BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!