Maak het voor Maud updates!

Update zes,


Eindelijk, daar was hij weer, de update.. Nog elke dag komen er pakjes en enveloppen binnen voor Maak het voor Maud. De buren zijn inmiddels gewend om met pakjes over straat te lopen als ik thuis kom. En de postbode kijkt nog steeds niet vreemd op.
In de tussentijd heb ik ook nog een interview bij de lokale omroep gegeven samen met Ellis van Stichting Maud voor Leven Dit was heel bijzonder om te doen. Ook het horen van haar verhaal, haar betrokkenheid bij de stichting,de persoonlijke verhalen, maakten indruk.

Wederom lopen mijn kasten vol met de mooiste creaties. Het wachten is nog steeds op een nieuwe plek op een braderie. We houden het nog steeds een beetje spannend.. Als er nog mensen met connecties zitten onder de lezers... Ik houd me aanbevolen. In Zwolle is the keyword, De instuurdatum ga ik bij deze officieel naar achteren schuiven naar 1 augustus.
Kijken jullie weer eventjes mee naar de nieuwste schatten?Update vijf.

's Maandag's is nooit echt een drukke postdag. Kan de postbode zich even geestelijk voorbereiden op morgen. Want gezien het aantal mailtjes komt er dan aardig wat binnen. Maar goed, je weet het nooit met de post, het blijft je verrassen.
Vandaag kwam de bijdrage van Floortje  uit Spanje notabene (!!) en Susan binnen.  Update vier..

De meesten van jullie hebben gelezen dat Maud de nacht van woensdag op donderdag is overleden. En dat de actie doorgezet wordt met Maud en haar familie in ons achterhoofd. En alle kindjes die vechten voor leventje, tegen deze nare ziekte.

Foto gisteren vanuit het raam gemaakt.
Hij spreekt voor zich denk ik...
De reacties zijn hartverwarmend. De deelname onverminderd groot. 

De eerste braderie waar ik zal staan met alle schatten is dus a.s. donderdag van 9:00 tot 21:00 aan de Assendorperstraat voor MeinesZ en BennesZ te Zwolle .


 Ging dat eventjes in een stroomversnelling! Moet ik nog flink aan de bak ook! Ondertussen bleven er enveloppen binnen komen. Sommige pakjes en enveloppen hebben een beetje vertraging met de post. Geduld is een schone zaak. Er komen mailtjes binnen met lieve deelnemers die iets langs willen brengen. Vriendinnen die meehelpen met de voorbereidingen. Ik blijf het zeggen, deze actie brengt mensen samen, Maud brengt mensen samen.
Dit is het voor nu. Mijn to-do-list wordt niet korter door er alleen naar te kijken :-) Kijken jullie ondertussen maar naar de binnengekomen schatten. Is veel leuker ..


Update tres...

Wederom bij het thuiskomen keek ik naar binnen, natuurlijk met de hoop dat er weer post was. En inderdaad, de pakketservice bezoekt ons huis inmiddels dagelijks. Ik keek recht tegen een muurtje van dozen en pakketjes. Deze drie maakten een flinke toren. En och wat mooi was het weer. Hier zie je de bijdrages van :
MissCreatuurtje.blogspot.com , http://www.wool-studio-b.blogspot.nl/ , en lezeres Bep.
Het is nog steeds spannend waar we op de braderie zullen staan. Ik hoop op uitsluitsel deze week ( en een donatie van een kraam zei ze fluisterend).


Updeet twee...

Vandaag kwam ik thuis en terwijl ik mijn fiets met daarin kabouter, tegen het raam zette, werd mijn aandacht getrokken door een stapel, een stapel met enveloppen en pakjes. Kabouter babbelde er ook lustig op los maar die was niet zo zeer onder de indruk van de stapel als wel van de katten die ons tegemoet kwamen.
Boekenleggers door kleurrijk dagboek
Enfin, je snapt, ik wist natuurlijk niet hoe snel ik naar binnen moest komen. Met mijn jas nog aan begon ik aan tafel met uitpakken. Koekt!Portemoneetje door Jantine van Planten en Haken

Jurkje en mutsje door Vrouw Haaksma

Een bedankkaartje
Jeetje maakte er een roze boel van

Kijk nou! Lapjeskatten!
Een super mooie set pannelappen en etui door Jokiedebeer


-------------------------
En toen...toen was het zomaar tijd om een administratie op te zetten gezien het toch wel grote succes, nu al, van deze actie. Want anders raakte ik het overzicht een beetje kwijt. Ga ik Pietje mailen in plaats van Jantje enzo...moeten we niet hebben..
De pakketbezorger zien wij nu dagelijks en de postbode belt tegenwoordig aan. De post wordt momenteel in bijzijn van Pee uitgepakt, want ook hij vindt het verrassingseffect maar al te leuk. Wat is er nu weer gemaakt?
Omdat ik merk dat wij niet alleen nieuwsgierig zijn maar alle deelnemers ook, zet ik hier alle toegezonden post op. Hebben jullie ook beeld en we doen het immers samen!

Elke keer bij het openen van de pakjes, dikke enveloppen word ik weer  overweldigd door de inzet, de betrokkenheid. De binnengekomen schatten voor de braderie tot nu toe.. ( En gezien het aantal mailtjes, tweets en reacties zullen er ook nog een boel volgen
Kijk eventjes mee..

Boekenleggers door Marrit

Bijdrage van Mim's Tasjes

By Kris haar bijdrage

De enveloppen van vandaag!

Meidenmama

Wiezewijs

Nu is het gespannen afwachten op een reactie van de organisatie van de grootste braderie van Zwolle... Dat mag me wel een kraam worden jongens hahaha.

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je zo veel respons hebt! Het wordt vast een groot succes! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk om te zien wat al binnen gekomen is. Ik kan me voorstellen dat het nog meer gaat worden. Realiseerde me net dat het toch al hard tegen 1 juli gaat lopen.
  Ik ben net een weekje terug van vakantie en heb in ieder geval al twee kettingen gemaakt en twee tashangers/sleutelhangers met engeltjes gemaakt.

  En volgens mij krijgen we geen update van deze pagina, mmm ga me eerst eens als volger aanmelden. Maar och is een kleine moeite om even op deze pagina te komen spieken.

  Warme creatieve groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had deze pagina nog open staan en als het effe kan laat ik hem gewoon openstaan, kan ik lekker meegenieten van al dat moois wat je binnenkrijgt om te verkopen, oh dat beursje hebbe :D hihi. Ja ik is een beetje gek van roze ;).
  Vandaag, nou ja vanavond ben ik ook weer aan de slag geweest. 4 paar engeltjes oorbellen gemaakt en twee engektjes sleutelhangers.
  Warme creatieve groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je straks (zal wel pas ná de braderie zijn) meer tijd hebt zou ik het leuk vinden om nog de links te zien bij de andere binnengekomen creaties. Leuk om nog eens bij ze te gaan snuffelen (heb ik bij de eerste update al gedaan)... Succes! Groetjess!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spullen allemaal zeg. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!