zondag 1 april 2012

68& 69; Scheel


Ik keek werkelijk scheel van de pijn. Lam ervan. De pijn in de holtes was amper meer te dragen en ik besloot dat het klaar was. Want alle informatie op het wereldwijde web vertelde mij dat ik moest uitzieken maar dit schoot niet op. Soms is snot ook gewoon snot en wil het niet weg. En dit trok ik niet. " ome dokter, het maakt me niet uit wat potverdeurie, maar dit moet ophouden" . En zo kreeg ik een pijstillingsvoorstel en wat hielp het hee. Net even anders dan wat ik al had. En andere neusspray. Wat fleurde ik op. He, he...Na een week bij vlagen kromliggen van de pijn tot alleen maar was dit een verademing. Dit had ik echt even nodig.

Mijn blogje schoot er natuurlijk wat bij in. Tussen de narigheid door wist ik een tweede bloemetje te produceren. Hij is al wat minder " mank" dan de eerste versie. Dus dat wordt nog wel eens wat! En het vestje is ook alweer een stukje verder. Katoen is toch ook wel heel fijn om mee te breien. En wat zal het 't dametje in kwestie goed staan..

1 opmerking:

  1. Nou Lot, en blij om te horen dat je iets van "verlichting" hebt met al die slijmperikelen. Maar amai mijn voeten, ge hebt het potverdorie nogal vlaggen gehad! Oftewel "ocharme.. ge hebt het goed te pakken gehad.." Ik hoop dat het einde nu een beetje in zicht komt. Voor de rest moet ik zeggen dat je je goed kranig houdt! Nog helemaal aan het haken en zelfs aan het breien tussendoor! Wat ziet dat vestje in de maak er trouwens ontzettend lief uit al! Ik zie er al zo een kleine uk mee rondlopen!
    Veel sterkte daar en een dikke knuf voor je kabouter!

    BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!