donderdag 1 maart 2012

45: Stempel

Ik had het twee dagen geleden over de schetsen. Gisteren was het niet het juiste moment om er iets mee te doen.. Het was namelijk, zonder dat ik op de hoogte was gesteld, anti-slaapdag. Wist je dat niet? Ach joh, dan loop je achter. Gelukkig was er een wel op de hoogte en dat was die dwerg hier. Maar het duurde maar een dag want vandaag was het complimenten-dag. Waar ik net pas achter kwam. Dus even voor alle lezers: Jullie zijn geweldig.

Vandaag zette ik mijzelf achter het tafeltje nadat ik het raadsel van de vaatwasser wist te ontrafelen. Het ding maakte niet meer zo goed schoon. Nu herinnerde ik mij dat mijn buurvrouw die van haar al een helemaal uit elkaar had gehaald en zo achter het probleem kwam. En ik dacht op mijn beurt; wat zij kan, kan ik ook! Gelijk het eerste onderdeel bleek de oorzaak van dit alles te zien. Ik bleek nog per ongeluk efficiënter dan gedacht :-).

Enfin,  materialen erbij, schetsboek voor mijn neus, a4-tjes,  potlood en hoppaah.
En nee lieve schatten, achter deze schetsen zat geen geheim, er gingen al voorzichtig wenkbrauwen omhoog met " je bent toch niet ehhh.." . Neen! Alsjeblieft, nee, dat zou een staaltje slechte timing zijn haha.. Voor zover je het ooit over timing kunt hebben maar goed, nee hoor. Maar iemand in mijn omgeving was dat wel en dat vond ik zulk goed nieuws, dat ik er een stempel aan besloot te wijden. Want wat zijn zwangere buiken toch prachtig.

 

8 opmerkingen:

 1. Er staat bij je profiel nog wel papa in spé.... Dusssss....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, dat is ook zo Christel, volgens mij heb je me daar al eens eerder op gewezen! Ik heb hem aangepast!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, de stempel is mooi geworden!
  Ondanks de vandaag-is-vrije-inloop-dag! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @maarnietvangrijs Dankjewel! @ anoniem: ja, het vroeg om een flinke portie geduld ;-) @ Hen: nou echt! We waren een magneetje vandaag! Maar ik ga nu roepen wat jij riep: volgens mij is mijn gutsje bot. Want hele fijne lijnen wil écht niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou Lot, het zit niet mee, nog zo een anti-slaapdag erachteraan! Wel fijn dat je gisteren toch even wat rust had. En het resultaat is geweldig!!!! Wou dat ik ook zo een mooie stempel had! En die afstand tussen mijn madame en jouw kabouter valt wel te overbruggen, niet? Nen auto kan wel een eind rijden en internet heeft de wereld ook al een stuk kleiner gemaakt, hahaha. Nog veel succes daar! Hopelijk valt alles gauw weer op zijn plooien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oo, je maakt stempels, mooi! Ik maak ze ook wel eens, van gummen (van die grote goedkope van de Action) en een gutssetje, leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!