maandag 10 januari 2011

Start


Vandaag begonnen we met het kaal maken van "de kamer".
"De kamer" was ruim drie jaar geleden behangen met erg mooi aubergine paars, barokprint, behang door het perfectionistische en rap werkende behangduo. Mijn moeder en stiefvader.
Dat zat er weer mooi strak op. En ging er nu weer strak af. Wel een beetje met pijn in het hart.

Maar het moest eraf, geen barokprint voor een babykamer. Iets fris, iets nieuws, iets anders..
Geheel in stijl begonnen we laat. Maakt niet uit, we begonnen tenminste. Bruut werd alles eraf gestoomd met dat wat we wel een van de beste uitvindingen sinds de radio mogen noemen; het behang-stoomapparaat. In een poep en een scheet lag het behang eraf. Het maakte de kamer gelijk een stuk ruimer.
Den kop eraf! Nu nog bedenken wat er precies voor in de plaats komt :-)
's avonds had ik weer een naailes. Hoe goed ik de tassen ook van te voren wel overwogen had ingepakt, toch kreeg ik het voor elkaar om zonder een van de meest belangrijke onderdeel van het boxkleed te vertrekken. Wel de hoes, maar niet de vulling, het oude boxkleed. Juist....
Gelukkig had ik het rompertje nog achter de hand, ja, weet u het nog, het rompertje. En die zelfgeknipte biasbandjes. Een drama! Maarr,uiteindelijk, na wat goede tips, zag ik het licht. En komt er een eindproduct aan en tegen die tijd ook een foto. Leuk leuk leuk. Eenmaal helder hoe het moet, beginnen de handjes te jeuken, dit zal niet het laatste rompertje worden dat vervaardigd wordt!

Weltrusten.

1 opmerking:

Iets te roepen? Deel het!