zondag 23 januari 2011

Boxkleed

Toen was het plan min of meer al in werking gezet door de stof te kopen. Tijdens de naailes was de aanzet al gedaan. Toen waren daar de feestdagen, geen tijd. Toen was het weer tijd voor naailes, nam ik alles mee behalve het oude boxkleed. Heel slim. En nu was het een goed gevuld zondagje, even stofzuigen, wandelen met de hond, lezen, sociale activiteiten en toen en toen... was het avond en dacht ik, Boer Zoekt Vrouw kan wachten, we zetten een keteltje water op de kachel klaar. De naaimasjien op den tafel. En gaan met die banaan! Ik zag er natuurlijk wel een beetje tegenop maar eenmaal bezig vroeg ik me af wat nou in vredesnaam het probleem was. Ik heb hem zowaar afgekregen. Er zijn wel wat puntjes die ik de volgende keer anders zou doen. Maar dat maakt niet uit. Aldoende leert men. Met de nadruk op aldoende. Als ik dat niet doe, leer ik het natuurlijk nooit! Fouten maken vind ik stom om te doen. En dat is wel eens lastig. Ah ja, een proces. Tis een proces..
Dus, bij deze een collage van dit alles. Inclusief de tafel waar wat ontploft lijkt, maar niets is minder waar, ik ben er gewoon even bezig geweest...
En op dit boxkleed kan de beeb zich uitleven straks. Op de fleurige boompies. De box is een mooi ouderwets exemplaar die we tweedehands op de kop wisten te tikken. Evenals het bijbehorende boxkleed met ernstige jaren 80/90 print. Deze is dus bij nu gepimpt. Nu de box nog. Die krijgt toch nog een likje verf, dat wil zeggen, wit.
Maar nu niet, nu even lekker met de beentjes omhoog. Dat schopmonstertje in mijn buik vond het blijkbaar een goed plan, ik hoor het al verzuchten"mensch..blijf je nu eens rustig liggen? Heb ik even de ruimte". Lievie, ik kan je bij deze vertellen, wen er maar aan. Daar is deze mama in spe niet zo goed in :-) And this is just the beginning....

2 opmerkingen:

 1. Ik vond de box juist zo goed passen bij de ander spullen in de voorkamer...
  Het boompjes-kleed staat er mooi in.

  xxx=Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw!!! Weer een super project klaar!!!! Ik ben benieuwd wat er de kleine probleempjes zijn?! Idd van fouten kan je leren, maar dit is weer een mooi iets van je eigen hand!!! kan de kleine straks heerlijk op liggen!

  Leifs Hannie

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!