maandag 30 november 2009


Wist je nog? Die jurk waar ik aan heb lopen zwoegen tijdens naailes? Die was wel afgekomen hoor. Al een tijdje terug ook. Kijk maar, de foto is het bewijs dat hij echt afgekomen is. En de buik ? Die is er nog steeds en past er nog net in. Het blijft mooi en magisch zo'n buik. En dat kleintje dat er in zin, dat mag er sinds afgelopen weekend uit. Kom maar hoor! Tante Lot is namelijk stierlijk nieuwsgierig naar je. Je wordt vast net zo leuk en lief als je grote zus die volgensmij ook niet kan wachten tot je je laat zien.
Ik weet nog goed, de nacht dat je zus zich aankondigde. Hoe ik met spanning op de bank zat 'sochtends. En hoe groot mijn glimlach was, toen ik haar vast mocht houden, nog maar een paar uur oud. En hoe leuk het was om haar mama te zien als mama en dat haar kleintje elke keer weer wat groeide tot de grote meid die ze nu is.
En dat mag ik weer van dichtbij meemaken. Wat een geluk. Dus....Kom maar op!

2 opmerkingen:

 1. Nou moet ik huilen! ;)

  Ik ben echt heel blij dat jij dit zo intens met ons meebeleeft!!

  Knuffie,
  je zussie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie jurk zeg!!!! Leuk jhoor en die stoffen, precies de juiste match! Hoe doe je dat toch iedere keer? Nu hoeft de jurk niet meer aan, want de kleine is er, maar wel jammer van die mooie jurk!!!
  Waar heb je die toch gemaakt?;0)

  Liefs Hannie

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!