maandag 1 augustus 2011

Doek


We gingen op stap, kabouter en ik. Op de foto stonden we klaar om te gaan. Even een kop koffie halen bij Bee en Em. Kabouter zit dolgraag in de doek. Geef hem een minuut en hij is in een diepe slaap. Is dit niet het geval, dan kijkt hij met zijn grote blauwe kijkers om zich heen. Slurpt alles wat hij tegen komt op.
De zon die heerlijk straalde, het kan mij persoonlijk niet warm genoeg zijn. Maar als het ander weer is hoor je me ook niet zeuren.. Ik had de perfecte aanleiding om kabouter zijn zomerhoedje op te doen. Je weet wel, eentje die je onder de kin strikt. TE snoepig.. Vind ik dan. Pee keek me bedenkelijk aan. Gelukkig krijg ik redelijk vrij spel wat de kleding betreft. Dus daar vertrokken we, MET hoed. Kabouter dacht er op de foto duidelijk het zijne van. *Gaap* boring!

Eenmaal op de plek van bestemming kreeg ik een overheerlijk stuk zelfgebakken Brownie voorgeschoteld. Zoeen, niet uit een pakje maar alleen maar pure ingredienten, waarvan je spontaan gaat kwijlen.. En kregen ook nog een stuk mee voor het thuisfront (Pee).
En zo wandelden we na bijgepraat te hebben, weer terug, staken het park door, glimlachten naar de ohh en ahhh-ende mensen. Want met een baby in een draagdoek krijg je tien keer zoveel aandacht. Mensen zien hem beter. Net een aapje, ik de lachende chimpansee. Dus mocht je wat aanspraak nodig hebben....


Tegenwoordig zijn we dubbel gezegend. Want we hebben een draagzak gekregen. Een felle rode. Zie tweede foto in lovely retro. Deze draagzak heeft geen gespen, je hoeft maar een knoop te maken en hij is voorgevormd, wat voor Pee een grote plus is. Wat een pech, kan hij zijn zoon nog beter showen... Kabouter....heeft er geen problemen mee en snurkt rustig verder..

1 opmerking:

  1. Heerlijk he die draagdoek.Hele dagen zat Ella erin, dat was de enige manier waarop ze een beetje te troosten viel en toch wat kon slapen en ik mijn handen vrij had om een poging te doen het huishouden bij te houden. Lange wandelingen, fietsen, het gaat er allemaal super mee.
    Veel plezier met jullie draagdoek xx En vooral met julie kabouter natuurlijk ;-) Leuk he, zo een midagje ertussenuit en lekker bijkletsen.

    BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!