dinsdag 29 december 2009

VoedingskussenDaar was ze dan, Hanne. Ze deed het rustig aan maar plots kreeg ze het op d'r heupen en moest ze en zou ze de 22e haar gezichtje laten zien. En wat is ze mooi... En wat was ze het wachten waard. Alles gaat goed met moeder en dochter. En ook de rest van het gezin is in haar element. Heerlijk om te zien.

Als o zo trotse tante, ging ik natuurlijk gelijk aan de slag met een nieuw project, een voedingskussen. Dat had ik al beloofd en ik had nu het patroon. Oma kwam nog met een erg mooi stofje aanzetten, bleek helemaal perfect te passen bij het interieur van zuslief. En zo kwam de nieuwe indeling van onze woonkamer gelijk tot zijn recht. Toon, zie je het tafeltje linksachter? Dat is mijn werktafeltje. Heb jij je foto :)

Wat fijn. wat fijn. Lekker aanklooien, werken, thee drinken, muziek luisteren van de top 2000, de hond aaien, knuffelen met de katten, eten, naaien in onze woonkamer. Nu nog die pijpleiding voor de kachel kopen zodat we kunnen stoken tijdens de koude dagen.. Plaatje compleet.....
Deze huismus is gelukkig....

2 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!
  .. en wat heerlijk he, naaimasjien op de eettafel, lekker liedje op. Ziet er leuk uit, ben benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Hanne wat een mooie naam!! gefeliciteerd!!!!!

  Enne dat voedingskussen, klaar? Of geen tijd genoeg door de grote verhuizing!

  Fijne jaarwisseling en al vast een fijne verjaardag!!!

  Liefs Hannie

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!