woensdag 7 juli 2010

Dreadjes

Dee: Zeg Lot, zou jij geen dreadjes willen?
Lot: Uhm, nou, ik weet nog dat ik als puber al een artikeltje uit de "Yes" knipte waarbij een meisje dreads aangemeten kreeg. Dus dat leek me wel wat. Maar ja, de stap is nogal groot en uhm, definitief he?
Dee: Zou je wel mooi staan dacht ik..
Lot: Ja, dat vermoeden had ik ook wel. En dan mooie doeken om je hoofd binden.
Dee: Zal ik ze bij ze zetten?
Lot: Ok!


En zo geschiedde. Vele uren heb ik stil gezeten. Echt pijn deed het niet. Hoewel mijn hoofdhaar gisteravond wel behoorlijk strak gespannen stond! Een enkele keer moest ik even een haartje vasthouden om ernstige pijnen te voorkomen. Je kent het wel, trekken aan twee haartjes is niet prettig.. De mede-kampeerders zagen mij met de meest vreemde haarcreaties voorbij lopen richting het toilletgebouw. ( De ene helft dreadlocks, de andere helft vol ministaartjes en een grote knot met het resterende haar bovenop het hoofd). En uiteindelijk was daar vandaag het eindresultaat! Het klopt, there is no way back. Maar oohw, wat voelt het goed om een droom te verwezenlijken.Wat ziet het er gaaf uit..

3 opmerkingen:

  1. Nou, ik zal je zeggen, alleen het in bed gaan liggen was de eerst twee dagen vreselijk.In slowmotion bewoog ik me naar achteren, ogen dicht en dan. Krggrrrrrr, dreads plat op het hoofd buigen.. De rest viel honderd procent mee!

    BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!