donderdag 21 april 2011

Kent u deze nog?


Nou, daar staat hij dan, op de bekende klossen.
Nu hadden wij al een hoger bed dan gemiddeld, maar net niet hoog genoeg en zo werden ze alsnog in huis gehaald om ons bed te verhogen. Samen met een po... Ja ik kijk tegenwoordig nergens meer van op.
Je ziet Lara denken, "er is iets anders....maar wat". Ik vind ze nog wel wat eng.. Hoog liggen is wel heel fijn. Maar soms dan verschuiven de poten wat als ik te enthousiast mezelf naar achteren hijs..
Het geeft me wel een beetje het gevoel alsof ik op een eilandje zit of zo. Ik mis eigenlijk nog mijn uitschuifbare verrekijker en een kapitein naast met met wit haar en een grote snor. Nou, het zal je maar gebeuren, ineens zo'n besnorde man naast je. .
Ben al heel wat baardhaar gewend, maar toch...
Een andere link die ik nu gelijk leg als ik de slaapkamer in loop, is met die serie over de vliegende bus. Kent u "deze nog, nog, nog ?
Boem, boem, tsjakka, tsjakka, boem, boem....

Je snapt het, los van het feit dat de houdbaarheidsdatum van het tijdelijk onderkomen van de inpandige kabouter toch wel verdacht dichtbij komt, met alle nerveusepeuzige gevoelens die dan af en toe naar boven komen drijven, heb ik veel lol om....klossen.

2 opmerkingen:

 1. O jee..
  als je maar niet uit bed rolt vannacht!
  ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahaa... zo zien die dingen er dus uit... fijn om te weten aangezien ik er ook aan moet geloven binnenkort ;-)

  X Lon

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!