zondag 26 februari 2012

41 & 42: Dichtbij
Het was een intensieve week. Kabouter kreeg twee tanden door en daaroverheen een virus van het een of het ander. De hele week diarree en niet zo'n beetje op. Een diep ongelukkig mannetje en het put je dan best wel uit, met name als er weinig vooruitgang geboekt wordt en je op een gegeven moment bang bent dat hij uitdroogt. Twee bezoekjes aan de huisarts verder lijkt het eindelijk bij te trekken. De remedie: Cola zonder prik. Had me dat even wat eerder verteld zeg! Kabouter was na een week vel over been. Een flesje cola verdund met water en de diarree stopte. Voelt hartstikke slecht natuurlijk. De dag dat ons kind bewust Cola zou krijgen lag nog heel ver voor ons. Maar soms moet je wat.

Dit hele poepverhaal heeft natuurlijk weinig met creativiteit te maken. (Hoewel, er zijn heel wat vormen uit te persen, in dit geval leek het meer op een extreme vorm van hysterisch abstracte kunst) en een fris verhaal is het ook niet. Maar laten we het daar verder niet over hebben. Ik dwaal af. Het had natuurlijk wel impact op het project. Ik beperkte me tot de zorg en kon her en der wat breien. Vandaag gingen we even touren omdat slapen in bed niet werkte. Wat was het prachtig. Deze week legde ik een aantal momenten vast op foto. Kabouter van dichtbij.
2 opmerkingen:

  1. vreselijk he als je kleintje ziek is,je staat dan zooo machteloos, fijn dat de cola helpt en hij weer mag opknappen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Arme knul en arme mama. Hopelijk wordt deze week weer vele beter en sterkt je kabouter weer goed aan. Tja, veel tijd en zin voor crea's zijn er dan natuurlijk niet! En dank je voor het geven van de tip: uitgebluste cola tegen diarree. Inderdaad, je wil je kind zolang mogelijk beschermen tegen dat zoete goed, maar wel handig om te weten in nood!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!