woensdag 22 februari 2012

39: omgooien

De reden dat ik niet zoveel puf had laatst om aan een uitgebreid blogje te beginnen eerder deze week, was het feit dat ik, gezien de nieuwe elementen in huis, de boel maar weer eens omgegooid heb. Ik besefte me dat het dressoir weliswaar prachtig was, maar op deze manier ging er een heleboel plek voor kastruimte verloren. En de bank was ook weer anders. Ja, daar zit ik op, indeling wisselen. Het is mijn manier om me een gevoel van rijkdom te geven. Net als af en toe een kringloopwinkel bezoeken en een aankoopje te doen of koffie drinken in de stad. Het zit hem echt in de kleine dingen.
Grootse verbouwingen kunnen we niet doen en ons huis is een huurhuis dus dan zit je ook aan beperkingen. Maar de mogelijkheden die ik dan heb, benut ik dan graag.
Pee rolt wel eens met zijn ogen maar als het eenmaal aangepast is, is het resultaat vaak ook wel weer heel leuk ( na een dagje wennen). We zijn een goed team. Ik speur vaak naar leuke tweedehands meubelen , tik ze op de kop, Pee haalt het op. En als we er zat van zijn verpatst Pee het weer. Zelden met verlies. Dan kun je nog eens ongestraft van interieur wisselen.
En zo geschiedde.

Het dressoir gaat er uit en de nieuwe kast is al gereserveerd. Ik vond hem prrrrrrachtig. Maar daar zijn de meningen vast ( zoals wel vaker), over verdeeld.
Ik zag hem al in ons minihuisje staan. En de mooie grote lades voor papier.
Hopelijk kunnen we hem morgen ophalen..

4 opmerkingen:

 1. leuke kast, maar die dressoir was ook heel erg mooi,maar zo kun je inderdaad eens veranderen van interrieur, doen wij hier ook, wij zijn dol om kringloop of marktplaats

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi! Ruimte in je huis, ruimte in je hoofd! Ga je hem bruin laten of doe je een kleurtje?

  XXX Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor, zelfs beetje retro die kast ... en je kan er veel in kwijt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk, heerlijk heerlijk. Kan niet anders zeggen. En ik volg hetzelfde principe. Zelf maken, zelf pimpen en marktplaats en gratis websites zijn echt mijn favorieten! Van de week bij de kringloop weer plastic schalen gescoord en die in neonkleurtjes geverfd. Ben er blij mee! En als het niet meer leuk is, wassen we de verf (op waterbasis) eraf of we doen het weg. Die ene euro kunnen we aan :) En zo wordt het huis wel steeds gezelliger :)) Dressoir is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!