zaterdag 26 februari 2011

Beurs

Het krioelt in Zwolle al een paar dagen van de handwerkers. En ik denk dat de gemiddelde "handwerker"een handwerkster is. Maar dit terzijde...Jawel, : "de beurs" is gaande. Al dagen hoor ik er van alles over. En het schijnt toch echt wel iets te zijn wat je niet moet missen.. Ik ga dan ook even op het fietsje richting de Ijsselhallen aangezien dat bijna in mijn achtertuin ligt. En dan heb ik nog een kleine tuin!
Lang genoeg een bezoek eraan brengen om de sfeer te proeven, maar ook niet dusdanig lang dat ik de rest van de dag als een bejaarde gans rondwandel. Lang genoeg om ideeën op te doen. En misschien we lang genoeg om een heeeeule mooie aankoop te doen voor een paar centjes. Van te voren pinnen. Anders komt het natuurlijk niet goed en zijn we bankroet. Goed gepland trouwens, zo'n beurs aan het begin van de maand haha.
Goed, ik ga me terugtrekken. Lekker slapen in onze "nieuwe"slaapkamer. Hopelijk blijven mijn nieuw verworven melkmachines aan de voorkant niet overuren draaien. Ik riep al meer dan eens verwijtend naar Pee uit, dat hij niet zo moest zweten. Helaas kon ik daarna constateren dat er een andere oorzaak aan ten grondslag lag.
*En bulderend van het nadenken over deze situatie snikte ze zichzelf in slaap.
Wordt vervolgd....

4 opmerkingen:

 1. Arme jij, kom ik aan met mijn tril oog hahaha...

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zeg één ding: zoooooogcompressennnnn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Dutch Apple : Ja, jij ja. Met die onbedoelde knipoog... Nog steeds last?

  @ Mijke: Zooooooooooogcompressen, jaaa, dat had ik al lang gelezen.Maar thanks voor de tip. Is inderdaad een van de opties. Maar kon het niet laten er even een verhaaltje over te typen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!