zondag 21 november 2010

Vierkantjes-virus

Ik werd geïnspireerd door Hutsefluts en mijn moeder. Snel resultaat is altijd fijn. Fleurige figuurtjes zijn ook leuk. En haken...is verslavend.
Dus terwijl ik moest pijn lijden bij het laten bijwerken van mijn dreads, waarvoor ik mijn lieve dinnetje enorm bedank want ze heeft wat te stellen met mijn hormonale wispelturigheid. Zelfs toen ik in paniek een paar dreadjes uitkamde, net nadat ze ze twee dagen ervoor keurig had bijgewerkt kwam ze in een zee van rust weer langs, plantte me op een stoel en ging ze weer aan de slag met haar kammetje en haaknaald.
Mijn dreadjes werden behoorlijk aangedraaid. Het aantal werd gehalveerd zodat ze wat makkelijker te onderhouden waren. En ik...ik mocht blijven zitten, een ideaal moment om vierkantjes te haken en vierkantjes...en vierkantjes.... en....zovoort.
Na verschillende keren een tutorial bekeken te hebben op You Tube en een Skype-sessie met di mama, ( moeders is een hippe), wist ik mooie exemplaartjes van 5 cm bij plusminus 5 cm. in rap tempo te produceren. Wat het wordt weet ik nog niet, misschien een sjaal of een dekentje, ook leutig. Dat zien we wel.

3 opmerkingen:

 1. Ik heb nog een stel granny's liggen, wel wat groter, maar die mag je wel hebben, als je wilt.
  En o, voordat je 'm aan elkaar maakt: acryl kun je blocken! :D

  Hoe was 't donderdag trouwens???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Lot!
  Oh ik ben zo benieuwd naar je dreadjes! Kan je geen foto plaatsen? Nog beter, real live afspreken... :( x martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pas op, mijn schoonzusje had eerst dreads voor ze ging haken. Dus had ze voor het dread onderhoud al een haaknaaldje. En nu is ze met dat ieniemienie pieterpeuterige haaknaaldje ieniemienie hoesjes om houten kralen aan het haken. Omdat ze toch al die kleine haaknaaldjes had. Pokkewerk... En logica?

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!