zaterdag 3 april 2010

Doeg!

Het was geen match, de vouwwagen met ons. Het werd hem ook niet.
Na een opzetavontuur van 5 uur vorig jaar, zweetdruppels, grote kieren en scheve wanden, konden we dan toch slapen. Maar ideaal was het niet.
De vorige eigenaren hadden er veel plezier mee gehad maar die trend konden wij niet voortzetten..
Het kostte wat overredingskracht, Pee zweerde het vouwwagengebeuren volledig af. Maar het was toch wel de perfecte middenweg tussen een tent en een caravan.. Ik houd van de natuur, eventjes erop uit gaan, maar ook weer niet te lang.
En zo stond de deur toch weer op een kiertje voor een andere vouwwagen. Mijn voet zat er al tussen als een doorgewinterde huis aan huis verkoper. En al klikkende showde ik mogelijke kandidaten voor nieuwe, betere, avonturen. Pee ging overstag..
Het was duidelijk, eerst moest de oude weg. En zo gezegd zo gedaan werd er een eerlijke advertentie opgesteld. Wegens-niet-geschikt-zijn-voor-ons-te-koop. En wat schetste mijn verbazing, het ding was populair, ondanks de omschrijving. En met ruim een week, was hij verkocht. Met nog een tweede kandidaat koper achter de hand.
Vanochtend namen we afscheid van elkaar. Hier scheidden onze wegen. Wij gingen verder met ...Paradiso! Een super vouwwagen, we hebben al bewonderd hoe de basis, het woon/slaap-gedeelte al met een minuut stond. En dat aanritsen van de voortent, ja, dat ging ons, zelfs ons, wel lukken. wat een feest. En wat is hij mooi. Volgende week halen we hem op. En binnenkort wordt hij ingewijd in de wondere wereld van Pee en Lot en het besnorde zwarte monster...
Leuk man..

3 opmerkingen:

 1. Leuk! Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk Lotte! Waar gaat de reis dit keer naar toe?
  En hoe gaat het met je film project? Binnenkort een keertje tijd voor een bakkie?
  Dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja goed he? De volgende keer zien jullie ons niet meer lijden met het opzetten ( voor jullie lachen haha) en staat er gelijk een stoeltje klaar voor oploskoffie ;)
  Het filmen nadert zijn einde, ook leuk hoor.. We gaan zeker snel even een bakkie doen. Ik bel je volgende week even. Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!