donderdag 28 juni 2012

Weggeven

Sinds kort ben ik aangesloten bij een weggeefgroep. Via een oud collega werd ik uitgenodigd en zo bevond ik me ineens in een hele interessante wereld en ga je ook anders naar je eigen spullen kijken.
Als je nog iets nodig hebt, kun je vragen of iemand dat nog heeft liggen en vise versa. Je kunt ook gewoon iets aanbieden en negen van de tien keer ben je het in no time kwijt. Ik was eerlijk gezegd een beetje klaar met het Marktplaatsen, je blijft maar zitten op je spullen terwijl je het ook zo kunt weggeven en iemand per direct er blij mee maakt.
Ik besloot op mijn beurt alle oude kleertjes van kabouter, op een doosje na, weer door te schuiven. En zo  ging het in fases ( her en der vond ik weer een andere tas), naar andere jonge moeders en een dame met een hele mooie buik. De wipwap ging weg en diezelfde dame pikte voor mij een traphekje in de buurt op om bij mij af te geven. Een set verzorgingsproducten en wat speeltjes gingen de deur uit. En dezelfde dame bracht mij een hele leuke dekbedhoes met boerderijdieren erop die zij op haar beurt weer weg gaf. Mooi toch!
Zat ik toch zomaar weer een beetje minder op mijn spulletjes. En het geeft een zeer rijk gevoel..

2 opmerkingen:

  1. Leuk he, ik breng tegenwoordig veel naar de kringloopwinkels. Het ruimt heerlijk op en anderen zijn er blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow dat is inderdaad ook heel mooi om te doen.
    Ik kom tegenwoordig zoveel recykleer posts tegen dat ik binnenkort toch nog echt eens door mijn stapel kleding die weggaat ga kijken of ik het niet gewoon kan recykleren ipv wegdoen. Eergisteren nog vanalles leuks gevonden op zolder, letterbakspul en bedacht me dat het leuk is om te gaan swappen. Maar nog geen reacties ;).

    BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!