woensdag 13 juni 2012

119: Jurkje en update

Er waren twee kleine trollen jarig. Trolientjes wel te verstaan, een jaar werden ze, om de beurt. Al dat vrouwelijke geweld om kabouter heen. hij heeft ze wel voor het kiezen later ;-) En dat is mooi, al die troelientjes, want dan kan ik weer jurkjes fabriceren en daar in los gaan. Soms moet dat even.

Voor het jurkje dat ik vanochtend maakte voor een van de twee dametjes, heb ik gebruik gemaakt van de meesterlijke omschrijving van maarnietvangrijs . Ik hergebruikte een mooi groen shirt van de hema en vond een heel mooi bijpassend stofje in mijn dozen met stoffenvoorraad. Mede mogelijk gemaakt door mijn moeder en mijn oma. Zowaar, het ging voorspoedig. En het resultaat, te poepig, al zeg ik het zelf.. Zelfs met een applicatie, de eerste in mijn hele naai-loopbaan, wat zegt u daar van.
En dan nu door naar de update..

3 opmerkingen:

 1. Oh wat goed van je, dat jurkje is leuwk :).
  En bij je update ben ik ook al gaan snuffelen en wat een verzameling knuffels en die sprei/tafelkleed (?) is heel mooi. Dat wordt een mooie kraam!
  Ik heb vandaag labels gemaakt voor aan de sieraden, morgen hoop ik cadeauzakjes voor erom te maken, dan is het een mooi geheel ;).
  Warme creatieve groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze mooi geworden! Kabouter boft maar met zulke schoonheden aan zijn zijde :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. uh-oh... leuk leuk leuk!! Ben stiekem wel benieuwd naar allerschattigste aan-foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!