dinsdag 19 juni 2012

Meisje paleisje

Meisje paleisje,

Ik krijg de mooiste schatten toegestuurd, een stapel stond op mijn tafel te pronken vandaag.
Vol ontzag pak ik ze uit, een voor een.
Stuk voor stuk bekijk ik ze en zie ik met hoeveel liefde, met hoeveel zorg ze in doosjes en enveloppen gestopt zijn.
En toch he, lukt het me vandaag niet zo goed om ze een plekje te geven op mijn blog vrouwtje. Want weet je, ik vind het ook gewoon stom.
Stom dat ik je alle schatten niet kan laten zien. Dat je niet in het vliegtuig naar dat verre land gaat met die grote auto's, die pannekoeken bij het ontbijt. Maar dat het over is.
Ja dat..is heel dubbel, niet als een papiertje dubbel gevrouwen, niet als een dubbele hamburger. Nee, het is mooi en niet mooi. Mooie dingen, verdrietige situatie.
Ja meisje paleisje, koningin grootoog, morgen zeggen een heleboel mensjes jou dag. Jij bent natuurlijk al een sterretje geworden maar toch, morgen zeggen we met z'n allen dag voor nu.
Je gaat naar huis en niet naar huis
Meisje, bedankt voor alles, in je korte leventje heb je veel in anderen losgemaakt, en dat voor zo'n klein trolletje. Vriendin Dee vond er een mooi liedje bij op youtube. En ik deel hem weer met jullie.

2 opmerkingen:

  1. Weer een brok in mijn keel...kan me je dubbele gevoel zo voorstellen. Veel sterkte morgen (oeps, eigenlijk al vandaag). Ik stuur je wat Spaanse warmte...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh mennn heb hier weer wat traantjes laten vloeien, ja die kleine dame heeft heel wat mensen geraakt. Wat zal het gisteren een druk bezochte dienst zijn geweest, ik zie tig ballonnetjes, mooii. Ik hoop dat prinses grootoog ervan genoten heeft, oops koningin grootoog zelfs ;).
    Ja meis ik kan me voorstellen dat het heel dubbel voelt, niks meer voor haar kunnen betekenen, maar ze lijkt me zo'n dametje die haar eigen leven voor een ander zou geven en dit wellicht op deze manier ook gedaan heeft. Zij is er niet meer en toch ook weer wel en met je actie en alle andere acties kan zij en jullie anderen helpen.
    Een prachtige dag vandaag! Dikke virtuele knuffel van Susan

    BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!