dinsdag 31 januari 2012

26: Boom

Het rugje werkte niet mee. *Pats* daar ging ' ie. Het zag even zwart voor de oogjes en toen was het zwieber zwabber. Als een krom vrouwtje bewoog ik mij door de dag. En later door het huis waar de kindjes rustig sliepen. Hun papa en mama waren eventjes samen op pad. Voor mij de ideale gelegenheid om goed de tijd te nemen voor het freubelen. Het eerste uur breide ik verder aan kabouter zijn sjaal. De finish nadert echt dames en heren. En het tweede deel zat ik, toch al krom, aan tafel te gutsen.
Het komt aardig in de buurt van wat het moet worden. Nu mijn rug nog :-)3 opmerkingen:

 1. Hel veel succes met je rug... Met zo een kaboutertje in huis is het lastig rusten en revalideren... Hopelijk duurt het allemaal niet te lang eer je weer vrolijk doorheen het huis dartelt (even rooskleurig blijven ;-) )
  De afdruk is erg leuk geworden trouwens. Gewoon in een gummetje gegutst? Cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Lien, jaa, met kaboutertje is wel even behelpen. Vooral het tillen maar het zal vast van korte duur zijn. We strompelen fijn verder..
  Wat betreft de stempel. Gewoon een gum inderdaad! Makkelijk he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Huisvlijt en creativiteit rocken! Ik ben nu ook een jumpsuitje aan het naaien, een granny stripe aan het haken en twee sjaals aan het breien :) :)

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!