donderdag 26 december 2013

Kussen

Een boel kussens in huis vroegen om een nieuw jasje. Niets zo veranderlijk als ons interieur met als grootste veroorzaker ondergetekende ( zit in de aard van het beestje). Maar ik had nog een beetje vrees voor het betere ritsen-werk en knopen vind ik niet zo kindvriendelijk. Dus hop, de wijde internetwereld in voor een tutorial. Zie hier: wat een leukerd! Echter dacht ik wat te moeilijk, ja ik kan dat.. Di mama vormde de hulplijn en zo kwam het goed. Oh ja, nog een tip: de x + 2 centimeter zou ik iets ruimer nemen.. Spelden,spelden en nog eens spelden en....
Nengnengnengneng deed de masjien op zolder en uiteraard draaide er een plaatje op de achtergrond met the best of the thirties and fourties uit de overgenomen collectie van opa. Wij delen de voorliefde voor de melancholisch liederen, bij voorkeur op de late avond, maar zo op zolder met de regen tikkend tegen het raam, paste het ook prima.
Het resultaat vond ik om trots op te zijn, gemaakt uit een oud tafelkleed wat oorspronkelijk een cirkelrok zou worden. Maar dit vond ik leuker.
Ik denk dat ik deze tactiek ook ga gebruiken voor de grote rugkussens op onze pallet-bank...(maar eerst kussen nummer twee..3 opmerkingen:

  1. Wat goed van je, ik moet wel heel eerlijk bekennen dat ik dat andere stofje veel leuker vind. Maar dat komt omdat ik van felle kleurtjes hou...alhoewel er bij ons op de bank saaie kleurtjes liggen hihihi.
    Mooi dat stukje over het boek van Maud, ja ik kan me voorstellen dat je het daar niet droog bij houdt en wat leuk dat je nog een keer op een marktje gaat staan voor Maud voor leven.
    En nog leuker is die baby in je buik hihihi. Warme groetjes van Susan

    BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!