zondag 23 september 2012

131 t/m 133; De kast

Ik kreeg notabene deze prachtige kast. Hij behoorde ooit tot de ouders van de mevrouw van wie we hem kregen. Een statige linnenkast, toen cadeau gegeven bij hun huwelijk, meer dan zestig jaar geleden.
Ze gaf hem weg en ik was de gelukkige ontvanger.
Al vrij snel wist ik het, ik ging deze kast een kleurtje geven, wit met een vleugje roze. Ik heb er toch zeker wel drie dagen aan gewerkt en eigenlijk mag de voorkant nog wel een laagje. Maar dat is voor later, er moest ruimte komen in de schuur..
De komst van de kast maakte dat we in ons minihuisje keuzes moesten maken, dus gingen de andere kasten eruit, het bureautje  en de box werd er ook  uit gebonjourd. Wat een zee├źn van ruimte zeg. En wat scheelt dat voor ons, een dichte kast, een lichte kast... Iedereen kwam ohhh-end en aahhhhhh-end binnen, inclusief mijzelf...nog steeds..
Dit soort dingen maken me zo blij. Mooie elementen voor ons huisje opsnorren, schuiven, schatten vinden en alles, werkelijk alles tweedehands.

Ik heb de dame die mij deze kast schonk, beloofd te laten zien hoe het geworden is. En nogmaals enorm bedankt voor de prachtkast. Hij heeft een centraal plaatsje in onze woonkamer
Bij deze het resultaat:4 opmerkingen:

  1. Oh wow wat een mooie ornamenten uhm beslag uhm...op de kast. Je ziet er niet veel van hoe hij in het geheel staat, maar afgaande op de ohhh's en ahhh's zal hij/zij megagoed in jullie interieur passen :). Groetjess!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die is heel mooi geworden! Zal wel een fijn schuurwerkje zijn geweest met die krullen er op maar het resultaat mag er zeker wezen!

    BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!