zondag 6 maart 2011

Update babytruiDe breinaalden zaten in de mand. De mand stond in de kelder. En Pee was zo lief deze even naar boven te slepen. Gelijk een handig tijdelijk tafeltje voor bij de bank. Voor Lara een uitgelezen kans om met d'r gat erin te gaan zitten. "Hoe attent, dat had je nou niet hoeven doen! ", hoorde ik haar nog zachtjes gapend zeggen voor ze in slaap viel. Gelukkig kon ik met mijn hand nog even langs haar glippen om de juiste breinaald eruit te plukken. Fijne troel.

Het babytruitje heb ik al minimaal twee keer in vlammen op willen laten gaan. Omdat het patroon wat onnavolgbaar werd voor mij. Dat wil niet zeggen dat het patroon niet klopte. Ik raakte het spoor op een gegeven moment gewoon wat bijster. En als er iets is waar ik niet zo van houdt, dan is het afwijken van het patroon want oeeeh aahhh, dan kan het "fout"gaan. Maar ik besloot de strijd aan te gaan met deze eeuwige valkuil en het laatste stuk gewoon ietwat "anders" te breien. Gaan we straks een potje smokkelen met het inelkaar zetten. Inmiddels is het voor en achter-pand af. En is de eerste mouw al in wording.. Kan ik deze week starten met het in elkaar zetten. Het zal nog wel even duren voordat kabouter erin kan. Hij is namelijk wat groter uitgevallen. Volgens mijn oma alleen maar goed, want dan kan kabouter hem langer aan. Zit ook wat in!

1 opmerking:

  1. Een trui! Een hele trui! In het groot dan nog wel! Zelfs met een mini-maat (waarbij een mens dus al geen grote baby's moet krijgen) blijft het bij mij bij de boord onderaan. Maar het is vakantie. En ik zie motivatie hierboven! Aha!
    (Lief zou al weg zijn van de kleuren: mannen en voetbal...)

    BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!