woensdag 30 maart 2011

Boekjes


Ze vroeg of ik ze in elkaar wou zetten. Zij achter de laptop, ik achter de naaimasjien. Wat was het mooi geworden. Zij achtervolgt haar dromen, zingend, muziek makend en wel. Met haar band Dina Drinks Tea brengt ze een een debuutcd uit onder de naam "May I find you". Op de site kun je een compilatie van stukjes van verschillende nummers beluisteren. Met de hulp van een hele groep donateurs gaan ze binnenkort cd's en lp's laten persen. 7 mei is hun deadline. Nog 35 donateurs te gaan en dan gaan de persen draaien. Mocht de muziek je aanspreken, word donateur! Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Optie 1: Je doneert €25,-. In ruil hiervoor krijg je zowel een belevingsconcert aangeboden, een exemplaar van de cd of lp én een exclusief vormgegeven boekje, speciaal gemaakt voor alle donateurs, het boekje waar het hierboven over ging.
Optie 2: Je kunt ook alleen de cd of lp bestellen, deze krijg je toegestuurd zodra deze binnen zijn. De cd kost €10,- euro en de lp €15,-. Voor meer informatie, klik even via de link door naar haar facebooksite. Het gaat haar vast lukken.
Njennnnnjennnnjeennnnnnnjennnnn. Ik zette onder het gekwebbel door, de machine aan het werk. Leuk om de stapeltjes papier te zien veranderen in mooie boekjes.
Daarover gesproken; ik kan met grote vreugde melden dat er een derde boek verkocht is voor KIVA! 5,- Euro gaat weer richting de pot. Nog even en er kan weer een nieuw microkredietje afgesloten worden.. Wordt vervolgd!

1 opmerking:

Iets te roepen? Deel het!