woensdag 18 augustus 2010

De spin en de held..

Niets vermoedend trok ik onze koelkast open. Op zoek naar de melk werd mijn blik getrokken door een zwart bewegend beest. Iehh! Een spin! En wat voor een! Ik trek veel, ook kleine spinnetjes. Maar van die grote...gruwel...
Ik vertelde het onze kleinste poes, het grootste gevaar voor de muis-vogel- vlieg-hamster-gemeenschap ( Lara). Niet te overtuigen die troel. Maar eenmaal recht voor het onderwerp van gesprek, zaten we op een lijn. Met grote ogen volgde ze het gevaarte. Over haar schouder meekijkend, legde ik een en ander vast.Update: De smakbewegingen in de laatste seconden van hond Spike bleken van het voorspellende soort. Hij ( ook een ervaren insecten vanger), besloot namelijk in te grijpen. Na enige plet-handelingen met zijn rechterpoot, nam hij de spin tot zich. Hap-slik ennnnnnnnnnnnnnn weg was ie.

4 opmerkingen:

 1. Kijk dat is nog eens een trucje waar je iets aan hebt. Zo'n spinnen-vanger wil ik ook wel. Misschien kan ik dat onze hond ook wel aanleren. Tot die tijd roep ik mijn vriend er wel bij als ik zo'n klein monster zie.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha, mooi verhaal, blij dat ik de hoofdfilm niet gemist heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eewn stofzuiger wil ook wel eens helpen, net als een stofdoek oid

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!