woensdag 28 augustus 2013

Snailmail; If nothing ever changed, there would be no butterflies

Snailmail snailmail.. wat was dat toch! Ik besloot de stoute schoenen aan te doen en me aan te melden voor de snailmail van Tante Jannie. En spoedig kreeg ik iemand toegewezen om voor aan de slag te gaan. Ik zou mezelf niet zijn als ik daar niet even de tijd voor moest nemen en natuurlijk weer veel te ingewikkeld ging denken.. Des al niet te min zorgde het voor een goede uitdaging voor ondergetekende.
Ik snorde mijn stukje linoleum op en ging met mijn tekenblok onder de arm richting lange tafel.
De dame in kwestie die alles zou gaan ontvangen, was iemand met een sterke rug, een positief creatief mens met een liefde voor knutselen, veel haken en hield van vlinders.
Ik zocht een mooie uitspraak op het wereldwijde web en verwerkte deze in een tekening die ik maakte van een vlinder. Deze werd weer uit het linoleum gegutst en de avond erna bedekte ik hem met een flinke laag textielverf om hem op een stuk stof af te drukken want op papier was het mooi, maar wat te doen met die afbeelding?
Waarom maak je niet een tas?
Ach, waarom niet.. En zo zat ik de ochtend voor we richting camping gingen nog gebogen achter mijn naaimasjien op zolder. De rust bleef bewaard en verdeurie, het werd nog lollig ook!
Cee bracht stickers van vlinders langs op verzoek en een feestslinger. En mijn mooiste boekje ging ook mee. Wat een pakket!
Kniepert als ik was, hergebruikte ik een envelop waarbij de postzegels niet bestempeld waren bij een vorige verzending en zo had ik na flink intapen een mooi pakket dat dan toch eindelijk echt met de post mee kon.

3 opmerkingen:

  1. Wauw! Wat een enorm mooie en bijzondere snailmail!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Senkjoe! Vond het ook erg lollig om te doen én wat te ontvangen..En jij bedankt voor het organiserendeberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super snailmail! Wat een leuke blog heb je! Ik ga je volgen! Groetjes Lotte

    BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!