maandag 26 november 2012

De schatten

Ik tuurde gefronst voor mij uit.
Waar zou ik nou weer eens een kraampje kunnen regelen voor Maak het voor Maud. De overgebleven schatten verkochten zichzelf immers niet. En eigenlijk, ja...eigenlijk....was deze tijd ook zeer geschikt om een kraampje te bemannen...
Maar het was er nog niet van gekomen, getuige mijn blog dat stil stond.. Pee was geopereerd aan zijn knie en daardoor bepaald niet mobiel en kabouter was op zijn zachtst gezegd, niet te pruimen. Anderhalve week meerdere keren wakker s'nachts en hangen aan mama. Alleen de verzorging.  Phoe, dat was wel pittig. En daarnaast vonden er ook nog spannende voorbereidingen plaats voor een plan waar ik later meer over verklap.
Maar toch, dat moest  te regelen zijn.
Ik brainstormde met de mama van Maud. En ze gooide een optie in de groep. En ik stuurde gelijk een mailtje vanachter den kompjoeterd.

*pling* deed het de volgende ochtend. "Wat een goed initatief en wat fijn dat je aan onze markt dacht".
Ik belandde in een warm bad.

De schatten van Maak het voor Maud zullen weer in the picture staan en schitteren om zoveel mogelijk centjes binnen te halen voor stichting Maud voor Leven die zich actief blijven inzetten, nu voor andere gezinnen van kinderen met neuroblastoom.. En wel op:

 Zondag 16 december van 9:00 tot 17:00 op de streek kerstmarkt
bij Doepark Nooterhof in Zwolle6 opmerkingen:

 1. Wat geweldig! Bovendien zijn warme baden zo heerlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Wat een goed initiatief! Langskomen lukt even niet (te ver weg) maar we hebben nog wel wat spulletjes die we je op kunnen sturen hoor! Wij hebben ons afgelopen september voor Stichting Ridder Reinout (jongetje met neuroblastoom) het initiatief genomen. We hebben net gehoord dat er genoeg geld is en hij naar Amerika kan. Goed he? Kortom Stichting Maak het voor Maud spreekt ons erg aan! Heb je een adres voor ons?
  Groetjes Janine (www.breien-en-beppen.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja, en we zijn wel nieuwsgierig natuurlijk dus heb heb je er een nieuwe volger bij..
  Groetjes nog een keer, Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey wat goed, nog meer verkoop voor de stichting! Top.
  Hopelijk is Pee snel hersteld en je Kaboutertje snel weer in betere hum! :)
  En bedankt voor je lieve reactie. Doet me goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super hoe het werkt! Ja koningin grootoog had hier vast en zeker weer een handje in de pap...ja okay een vinger dan ;).

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!