vrijdag 31 augustus 2012

128: Freubelavond

Foto geript
El en ik, wij hadden er al een knutselavondje op zitten, een keer in de maand gingen we elkaar treffen, bijpraten, kletsen, kopje thee of koffie erbij, je kent het wel en dat alles onder het genot van een " knutsel-iets" .
De tweede keer kwam eraan maar ik merkte om mij heen dat er meer dames waren die dit wel een leuk idee vonden. En ja, we hadden het in het verleden wel eens geroepen, van; "wat zou dat gezellig zijn een knutselclubje.
Ik besloot het in de groep te gooien en El vond het een puik plan, er was plaats voor meer creatieve zielen. Her en der vroeg ik last minute nog wat vriendinnen en zo belden ze gisteravond keurig een voor een aan, met of zonder " project". De koffie en thee werd gezet, de koekjes werden uit de tassen gevist, het taartje aangesneden en los ging het gebabbel. We verhuisden van de bank naar de tafel, die ik inmiddels had uitgeklapt tot twee maal zo groot, het gehaakte dekentje lag er keurig overheen, het kaarsje brandde lief en de werkjes kwamen tevoorschijn.

We keken elkaars kunsten af, er werd haakles gegeven, ervaringen werden gedeeld en de dames leerden elkaar kennen. Op de achtergrond klonken fijne muziekjes, wat heerlijk zeg. En ja, ik glunderde van oor tot oor. Zo simpel; alleen even een aanzetje doen en het ontstaat.

Goed, tijd voor thee. En de eerste doos met schatten tevoorschijn te halen, om te prijzen. Immers, nog een week en we gaan voor de tweede braderie!

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk!
  (o jeetje wat een moeilijke 'bewijs dat je geen robot bent' codes weer, hoop dat het me lukt dit bericht de ether in te sturen)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd fijn om samen met anderen creatief te zijn! Inspiratie opdoen bij elkaar en vooral lekker kletsen. Succes met de markt voorbereidingen! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk initiatief! Altijd gezelliger als je zoiets samen kan doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!