zondag 9 oktober 2011

Op mijn sloffen

Vanuit mijn luie stoel bestelde ik hem ook. HET HEMA Breiboek. De verleiding was groot en ik deed mijzelf een lolletje.*klik*, en hij was van mij.
Op de gevoelige plaat vast gelegd, betrapt met mijn nieuwste aanwinst. Ziet u de schrik in mijn ogen?
Nu het nooit eindigend lijkende grannyproject toch eindelijk tot zijn einde kwam, was daar ruimte gecreƫerd voor iets anders.
In tegenstelling tot mijn naaiprojecten waar ik er toch zeker vijf van heb lopen en er morgen zonder blikken of blozen nog een bij start, ben ik vrij strikt in mijn andere handwerkactiviteiten. "EERST AFMAKEN", bits ik mijzelf met de tanden op elkaar, toe. En zo zal het gebeuren.
Al ohhh-end en Ahh-end bladerde ik door mijn boek.Eindelijk mocht ik weer! Het kopje thee stond al meekneuterend stomend op mij te wachten. Als een kind voor de etalage van een speelgoedwinkel, zo in mijn nopjes was ik en wist mijn keuze te maken; babyslofjes! Dat wou ik toch zelf ook eens leren breien. Het begin is gemaakt, de tussenstand is al een toer uitgehaald. Maar...dat mag de pret niet drukken. Zeker niet....
Op mijn nieuwe truttige ballerina-sloffen...

3 opmerkingen:

 1. Hihi :-)
  Ik zag het boek al liggen...maar ik was sterk :-)
  Ik kan helemaal niet breien namelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, wat breng je dit op een goede manier zeg, je haalt me bijna over om het ook te bestellen, terwijl ik niet echt van breien hou......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met de handen voor mijn ogen lees ik deze blog. Breng mij niet in verleiding.

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!