woensdag 22 juni 2011

Samen


Het stond al een tijdje op het lijstje met actiepunten; officieel maken dat we niet alleen Pee en Lot waren maar ook wij. Dat we aan elkaar gekoppeld werden om de boel goed te regelen, zeker nu het kaboutermannetje zich bij ons had gevoegd. En daarom hadden we tijdens mijn zwangerschap een afspraak gemaakt bij het stadshuis voor een geregistreerd partnerschap. Pee had een mooie blouse aan en ik mijn nieuwe zelfgemaakte wikkelrok en een roos in mijn haar.
Het was kort maar krachtig, Haa en Es als getuigen en ons drie├źn. Meer niet.
Maar ondanks de zakelijke aanleiding vonden we het wel een bijzonder moment, ja-zeggen, handtekeningen plaatsen. Je bindt je aan elkaar. En zo mooi, nu we met z'n drieen waren. Wie weet of we ooit nog eens gingen trouwen. Misschien ook niet. Maar dit was al heel fijn.
Na die tijd gingen we erop uit. Of we wel eens in Maastricht geweest waren? Pee moest bekennen van niet. En zo stonden we twee en een half uur later in het Zuiden. Mallie wallies! Ook wel een beetje spannend. Zeker na de pauze van sociale activiteiten die we hadden ingelast. Maar het was knoert gezellig en kabouter snurkte een gat in de dag.Ik genoot van het heuvelachtige landschap en mijn eerste wijntje. Want daar moest wel op getoast worden. Ik had een echt vakantiegevoel voor een dag. Een mini honeymoon :-)

Proost!

5 opmerkingen:

 1. Klinkt romantisch, intiem en gezellig. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Lot,

  een dikke proficiat op jullie WIJ en dat de jaren samen maar vol mogen blijven van malle acties!

  Lieve groet, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een geweldige dag!! En gefeliciteerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd met ook weer dit fijntje

  BeantwoordenVerwijderen

Iets te roepen? Deel het!